Politika zasebnosti

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja VABO d.o.o.. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.vabo.si so last VABO d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Prav tako si VABO d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

VABO d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. VABO d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. VABO d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

VABO d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti VABO d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.


Zasebnost in zaščita podatkov

OSEBNI PODATKI UPORABNIKOV NAŠIH STORITEV

VABO d.o.o.spoštuje vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Uporabnikom naših storitev zagotavljamo, da z vsemi osebnimi podatki ravnamo zaupno in jih obravnavamo kot poslovno skrivnost. Osebne podatke (npr. Ime, elektronska pošta), ki nam jih posredujete preko našega rezervacijskega sistema ali preko kontaktnega obrazca, v nobenem primeru ne razkrivamo tretjim osebam.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

VABO d.o.o.ne objavlja osebnih podatkov svojih uporabnikov, razen v primeru izrecne privolitve samega uporabnika ali po nalogu pravosodnega organa.

STATISTIKA STREŽNIKA

 Da bi izboljšali dostopnost storitev in ponudili še kvalitetnejše informacije, naše spletne strani stalno analiziramo in opravljamo statistiko obiskanosti. Zapisi o obiskanosti naših strani ne vsebujejo osebnih podatkov naših uporabnikov, niti usmerjajo osebe, ki obiskujejo naše strani.

UPORABA PIŠKOTKOV (COOKIES)

Piškotek je majhna zapisana datoteka, ki jo posamezni spletni strežniki zapisujejo na vaš računalnik, ko obiskujete spletne strani. Piškotek ne bere podatke z vaših diskov, niti podatke, ki jih vsebujejo piškotki drugih strežnikov, zapisanih na vašem disku. Naši strežniki občasno uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali. Na ta način je komunikacijska veza med vašim računalnikom in našim strežnikom hitrejša. V kolikor ste spletni raziskovalec prilagodili tako, boste z vsakim zapisom piškotka opozorjeni na vašem ekranu. Svoj spletni razsikovalec lahko prilagodite tudi na način, da se onemogoči zapisovanje piškotkov.

IP NASLOVI

IP naslovi so številke, edinstvene za vsak računalnik, ki ima dostop do spleta. Uporabljajo se za identifikacijo naslovnika in pošiljatelja podatkov preko spleta. Naš strežnik zabeleži IP naslov vašega računalnika pri vsakem prenosu znotraj rezervacijskega sistema. To je namenjeno varnemu prenosu in zaščiti pred zlorabo vaših podatkov. Osebni podatki uporabnika niso dostopni tretjim osebam (zunaj rezervacijskega sistema).